Banner Cosun Biobased 2


Het Cosun innovation center is ons Cosun innovatie (t)huis, gevestigd in Dinteloord (tussen Rotterdam en Breda). In het Cosun innovation center zijn collega`s werkzaam van Cosun R&D, Cosun Innovation, Cosun Biobased Products en het IRS. Binnen een inspirerende omgeving ontmoeten onze collega`s, die beschikken over een brede range aan kenniscompetenties, ervaring en projectmanagement vaardigheden, elkaar dagdagelijks.

Met het IRS (Institute Research of the Sugarbeet) dat in nauw contact staat met onze telers en o.a. onderzoek doet naar (het voorkomen) van ziekten en plagen, Cosun R&D, Cosun Innovation en Cosun Biobased Products, hebben we de gehele keten (vanaf het bietenzaadje tot aan de totale verwaarding van onze agrarische grondstoffen richting food-en non-food applicaties) in Dinteloord onder één dak!

Een omgeving waar ontmoeting plaatsvindt (en waar tevens symposia worden georganiseerd) en een verscheidenheid aan kennis en kunde elkaar dagdagelijks vindt, ten behoeve van ondersteuning en ontwikkeling van nieuwe proces-en productinnovaties voor Cosun en haar businessgroepen. 

Voor een drone-impressie van binnen in het Cosun innovation center: zie onderstaand filmpje:
https://youtu.be/rffvfTL6sZM