Banner Duynie 2

   "Creating new value"

Duynie Group richt zich al 50 jaar op een doel: het creëren van nieuwe waarde uit co-producten uit de levensmiddelen-, dranken- en bio-brandstofsector. Duynie Group is Europees marktleider op het verwaarden van co-producten die vrijkomen in deze branches.
 
Waarom werken bij Duynie Group?
Werken bij Duynie Group brengt veel kansen. We streven ernaar om onze medewerkers zo goed mogelijk te faciliteren in hun dagelijkse werkzaamheden. Duynie Group biedt je de kans om je als werknemer zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen in een dynamische en snel groeiende organisatie. We zijn op zoek naar gepassioneerde en ondernemende collega's die ons verder helpen om nieuwe waarde te creëren.
 
Onze waarden
Het waarderen van onze waarden. Dat is precies wat wij bij Duynie Group belangrijk vinden. Daarom vinden we het essentieel dat al onze medewerkers deze waarden delen en uitdragen. Onze werknemers staan bekend om hun passie, ondernemerschap, betrouwbaarheid en innoverende kracht. Herken jij deze waarden ook bij jezelf? Wil jij bijdragen aan een duurzame, innovatieve en snelgroeiende groep ondernemingen? Kijk eens naar de vacatures en misschien kunnen we jou binnenkort verwelkomen bij ons team van enthousiaste collega's. Samen zijn we Duynie Group!

Meer weten over Duynie Group? Klik dan de link hieronder om naar de website van Duynie Group te gaan.