BannerSVZ 2

  "Embracing uniqueness"

SVZ verwerkt fruit en groenten tot sap, puree en concentraten en levert dat als hoogwaardige ingrediënten aan internationale drank- en voedingsindustrie.
 
SVZ heeft meer dan 150 jaar ervaring in het verwerken van fruit en groente. We beheersen de hele agro supply chain: van het moment van zaaien tot aan de levering van het eindproduct. We hebben direct contact met boeren die voor ons fruit en groenten telen. Onze productielocaties staan in het hart van groente- en fruitteeltgebieden van Spanje, Benelux, Oost-Europa en de Verenigde staten.
Vanwege de locatie van onze state-of-the-art fabrieken kan SVZ snel na de oogst verwerken, om zoveel mogelijk van de goede natuurlijke eigenschappen van fruit en groente in het eindproduct te bewaren. Onze producten worden toegepast in diverse sectoren: van sappen, yoghurt, ijs, jam en bakkerijproducten tot soepen en babyvoeding. 
 
SVZ gelooft dat ieder fruit- en groentesoort uniek is en een unieke behandeling nodig heeft om kwaliteit te leveren. Die uniekheid omarmen wij door processen aan te passen aan de grondstof die verwerkt wordt. We omarmen unieke klantenwensen, door in te spelen op specifieke vragen op het gebied van productontwikkeling.
Wij doen er alles aan om onze klanten purees en concentraten te leveren met maximale smaak, kleur en nutriënten, geleverd op de meest efficiënte en duurzame manier.

Ben jij uniek en kom je het team bij SVZ versterken? Wij zijn op zoek naar mensen met passie, gevoel voor kwaliteit en teamwork. Meer informatie over SVZ? Bezoek dan de eigen website van SVZ via onderstaande button.