"Bright Beet Solutions"

Cosun Beet Company streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 750 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voedingenergie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.
 
Het maximaal verwaarden van de suikerbiet:
Klimaatbeheersing en het sluiten van kringlopen in combinatie met de biobased economy. Daarbij worden op de langere termijn producten gebaseerd op fossiele olie vervangen door producten die gemaakt zijn uit hernieuwbare grondstoffen, bijvoorbeeld uit de lokale landbouw.
Voedselzekerheid in plaats van voedseltekorten. Hogere opbrengsten per hectare zodat schaarse grondstoffen zowel voor voeding, energie als chemie kunnen worden gebruikt.
 
Werken bij Cosun Beet Company is werken bij een bedrijf dat de ambitie heeft om ’s werelds groenste bietenverwerker van Europa te zijn. Dagelijks zet Cosun Beet Company zich hiervoor in, waarbij het maximaal verwaarden van de suikerbiet centraal staat. Deze missie willen we graag delen met nieuwe medewerkers. Cosun Beet Company biedt dan ook een breed scala aan vacatures binnen diverse afdelingen aan. Van agrarische zaken, productie, techniek, marketing, sales, logistiek tot de afdeling financiën. Cosun Beet Company biedt veel mogelijkheden om je carrière te starten of juist een boost te geven.
 
Alle functies bij Cosun Beet Company kenmerken zich door veelzijdigheid en een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Cosun Beet Company​ biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een open werksfeer en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers vormen de ruggengraat van onze onderneming. We zijn dan ook trots dat men graag bij ons wil werken.