"Weer uitgedaagd om te leren"

“Ik heb ruim vijftien jaar bij Suiker Unie gewerkt, vertelt Anne-Marie Bastiaansen (46). Met veel plezier en heb er veel geleerd. Met fijne collega’s in diverse teams samengewerkt en dan denk je niet snel aan verkassen.Maar na zoveel jaar kwam de gedachte op of ik niet eens wat anders zou willen. Ik hoefde niet ver te zoeken want een collega bij Sensus tipte me dat er een vacature voor een productmanager kwam en ik besloot die kans te pakken.”

“In het begin was het natuurlijk wel even wennen. Nieuwe producten, nieuwe markten en toepassingen, heel veel internationale contacten. Maar ook wie is wie binnen Sensus, hoe worden beslissingen genomen…. Je kunt dan niet op routine draaien en wordt echt weer uitgedaagd om te leren. Dat kost energie maar geeft dat zeker zoveel terug.”

“Bij Sensus investeren we veel in het contact met de klant. We verdiepen ons in zijn processen en producten om diepgaande gesprekken bijvoorbeeld over applicaties te kunnen voeren. Met ons functionele ingredi├źnt inuline kunnen we veel meer het verschil maken op het product dan met een commodity als kristalsuiker. Dat is boeiend voor een levensmiddelentechnoloog. Wat hetzelfde is gebleven? Samenwerken met collega’s voor het beste resultaat.”
Lees meer over onze collega`s