"Fijn dat ik zoveel kansen krijg"

Liesa Flinsenberg (29) is commercieel medewerker bij Aviko Rixona. “Ik heb altijd al veel belangstelling gehad voor andere landen en culturen. Van Latijns-Amerika tot Azië. Daarop heb ik mijn opleidingen afgestemd en mijn keuze voor een loopbaan”, vertelt Liesa. “Sinds de zomer van 2016 werk ik in een commerciële functie bij Aviko Rixona en die job zit me als gegoten. Vrijwel dagelijks heb ik contact met klanten in diverse landen. Lekker veel afwisseling.”

“Zeker sinds de afdeling is gesplitst in een front en een back office, kan ik me helemaal toeleggen op het onderhouden van klantencontacten in het (verre) buitenland. Daarnaast mag ik een intern project trekken om onze werkprocessen nog beter en efficiënter in te richten. Aviko Rixona is de productie aan het uitbreiden en om de kosten zo laag mogelijk te houden, willen we die groei proberen te realiseren met hetzelfde aantal mensen op kantoor. Ik ben van het aanpakken en dat het liefst in teamverband, dus dit is een mooie kans om dat al doende in praktijk te brengen.”

“Zelf ben ik de jongste op onze afdeling. Best bijzonder dus dat ik een MBO-stagiair mag begeleiden. Ik denk dat leidinggeven wel bij me past. Fijn dat ik zoveel kansen krijg bij Rixona. Ik ben heel gemotiveerd om die aan te grijpen en me verder te ontwikkelen, in mijn vakgebied en als leidinggevende.”

Lees meer over onze collega`s