'Samen voor een goed resultaat'

“In een sollicitatiegesprek heb je een klik of niet. Je voelt je wel of niet thuis. Bij Duynie raakte ik direct enthousiast. De onderneming is heel divers, met meerdere bv’s en in meerdere landen actief. Dat het bedrijf co-producten gebruikt die andere ondernemingen niet meer nodig hebben, sprak me heel erg aan. Milieubewust en maatschappelijk verantwoord.”
 
Na zijn hbo Accountancy wist Sander van Dijk (26) dat hij niet door wilde studeren voor accountant. “Ik heb een duale studie gedaan: drie dagen in de week werken en twee dagen naar school. Ik heb toen ook op een accountantskantoor gewerkt. Maar die sfeer vond ik te formeel, te individueel, ieder voor zich, met eigen klanten. Ik wilde dan ook niet doorgaan voor accountant.”
 
Sander ging op vacaturejacht en vond de functie van accounting assistent bij Duynie, in zijn geboorteplaats Alphen aan den Rijn. “Bij Duynie ga je samen voor een goed resultaat. Ze verwachten wél dat je het werk eerst zelf probeert. Maar mocht het niet lukken, dan kun je altijd vragen stellen. Iedereen is aardig en aanspreekbaar. Zo’n opvang geeft vertrouwen.”
 
“Werk zat. Altijd wat te doen. Maar je hoeft niet van ’s ochtends zes tot ’s avonds zes te werken. Dat maakt het leuk. Verder investeert Duynie veel in automatisering. Het is een innovatief bedrijf dat alles sneller en makkelijker wil laten verlopen. Dat spreekt me ook aan.”
Lees meer over onze collega`s